In de praktijk

HemoBase is opgezet als een applicatie die intuïtief in het gebruik is, waarbij de gebruiker gemakkelijk moet kunnen vinden waar hij zijn moet. De specialist, analist of nurse practitioner logt in via een standaard webbrowser met een gebruikersaccount dat toegang geeft tot de data conform het toegekende disciplineprofiel en de instelling. Nieuwe patiënten gegevens worden door de gebruiker (analist, nurse practitioner, hematoloog, patholoog, radioloog, klinisch chemicus, nucleair geneeskundige, klinisch cytogeneticus en radiotherapeut) ingevoerd.
Er is een Quick Start tekst met een korte beschrijving van de voor de gebruiker belangrijkste schermen, menu's, formulieren, tabbladen en HemoBase afspraken. Onder de knop Help is er een uitgebreide beschrijving beschikbaar; en is er een hoofdstuk met Tips & Trucs.

Alle gebruikers kunnen een nieuwe patiënt via het aanmeldformulier aanmelden voor registratie in HemoBase. De aanmelding wordt verwerkt door de assistent-beheerder van het eigen ziekenhuis. De verschillende disciplines betrokken bij de betreffende patiënt krijgen via de interne mail bericht dat er een nieuwe patiënt is geregistreerd en de nieuwe patiënt komt op de MDO lijst.

Informatie

aanvragen

Bent u ge´nteresseerd in de producten en diensten van HemoBase? Dan sturen wij u graag geheel vrijblijvend aanvullende informatie toe.

Informatie aanvragen